27.01.2017 - Bal karnawałowy – Prohibicja w Aquaparku Sopot
Serdecznie zapraszamy na Bal Karnawałowy "Prohibicja" w dniu 27 stycznia 2017r. w godzinach 21:00 – 03:00.
Cena: 175 zł/ osoba
Dress code: lata 20’
Miejsce: Restauracja Aquapark Sopot
W cenie:
- bufet dań zimnych i ciepłych
- napoje alkoholowe i bezalkoholowe
- atrakcje tematyczne
- muzyka – Siergiej Krjuchkov, Jurij Mischenko i Riverboat i Dj Mitch
Menu:
Bufet zimnych przekąsek:
• Koszyczki z tortilli z pieczoną wołowiną,
• Tarty z brokułami i serem pleśniowym,
• Pasztet z marynatami.
Mięsa pieczone:
• Karkówka marynowana w kminie,
• Schab w majeranku,
• Boczek z majerankiem i czosnkiem,
• Tymbaliki z kurczaka z warzywami,
• Sałaty jarzynowa,
• Pstrąg w galarecie,
Zupa:
Krem z białych warzyw
Drugie dania:
• Sandacz w sosie porowym z kurkami,
• Policzki wołowe duszone w czerwonym winie,
• Pieczone bioderka z młodego kurczęcia w sosie truflowym,
• Ziemniaki au grat in,
• Ryż,
• Gotowane warzywa z masłem i solą morską,
Danie po północy:
Zupa gulaszowa,
Bufet słodki:
• Ciasta własnego wypieku,
• Musy
Napoje:
• 0,5l wódki lub 0,5l wina domu białe lub czerwone- na dwie osoby,
• Sok owocowy lub napój – 1l na dwie osoby,
• Woda gazowana/ niegazowana - bez ograniczeń,
• Kawa/ Herbata – bez ograniczeń.
Więcej informacji: nr tel. 503 182 444; www.aquaparksopot.pl
Cena: 175 zł/ osoba
Dress code: lata 20’
Miejsce: Restauracja Aquapark Sopot
W cenie:
- bufet dań zimnych i ciepłych
- napoje alkoholowe i bezalkoholowe
- atrakcje tematyczne
- muzyka – Siergiej Krjuchkov, Jurij Mischenko i Riverboat i Dj Mitch
Menu:
Bufet zimnych przekąsek:
• Koszyczki z tortilli z pieczoną wołowiną,
• Tarty z brokułami i serem pleśniowym,
• Pasztet z marynatami.
Mięsa pieczone:
• Karkówka marynowana w kminie,
• Schab w majeranku,
• Boczek z majerankiem i czosnkiem,
• Tymbaliki z kurczaka z warzywami,
• Sałaty jarzynowa,
• Pstrąg w galarecie,
Zupa:
Krem z białych warzyw
Drugie dania:
• Sandacz w sosie porowym z kurkami,
• Policzki wołowe duszone w czerwonym winie,
• Pieczone bioderka z młodego kurczęcia w sosie truflowym,
• Ziemniaki au grat in,
• Ryż,
• Gotowane warzywa z masłem i solą morską,
Danie po północy:
Zupa gulaszowa,
Bufet słodki:
• Ciasta własnego wypieku,
• Musy
Napoje:
• 0,5l wódki lub 0,5l wina domu białe lub czerwone- na dwie osoby,
• Sok owocowy lub napój – 1l na dwie osoby,
• Woda gazowana/ niegazowana - bez ograniczeń,
• Kawa/ Herbata – bez ograniczeń.
Więcej informacji: nr tel. 503 182 444; www.aquaparksopot.pl